måndag 11 oktober 2010

Våldtäkterna i Örebro

Vad händer här i Örebro? Våldtäkter och överfall och misshandel på kvinnor, som ännu är ouppklarade. Tragiskt att en sådan trasig människa som en sådan kille/man är inte går till läkare eller polisen och anmäler sig själv. Rena lynchstämningen pågår ju här och det handlar bara om när förövaren upptäcks och om det då är någon som vill ta "lagen i egna händer" så blir det säkert ännu en tragisk historia i polisens akter. Denne förövare lever sannerligen farligt för upptäckt blir han ju till slut.

Jag känner väldig olust när jag är ute med Rex och det är mörkt men vovven har ju sina behov både morgon och kväll när det är mörkt ute. Speciellt med tanke på att det var en äldre kvinna som tidigare blev våldtagen i Oxhagen - bostadsområdet som gränsar till Varberga där jag bor.

Vad fattas en sådan här förövare i förståndet? Hur har han fått sin snedvridna kvinnosyn? De män som misshandlar och våldtar är ju inte riktigt funtade i skallen. Till och med en polismästare levde visst ut sina perversa behov av att skada kvinnor. I det här fallet är det tydligen en mycket ensam människa för det kan väl näppeligen finnas en anhörig som inte kontaktar polisen ifall de vet vem det är. Någon vet ju eller anar och någon har väl sett cyklisten när han trampat på som attan i sina försök att undkomma polisen. Någon har nog misstankar om vem det är...bara att hoppas att de anmäler/tipsar polisen.

Kanske kan det bli män som klätt ut sig till kvinnor som kan avslöja killen till slut och rycka ner honom från cykeln när han gör sina utfall mot stackars oskyldiga offer. Vilken bragd!! Hoppas de får tag på denne sjuke person snarast...för alla oss kvinnors skull och för alla anhöriga som kan andas ut - åtminstone lite grann för säker kan man aldrig vara nu för tiden...

Inga kommentarer: