söndag 29 maj 2011

Spegel, spegel på väggen där... och så är det Mors Dag...

"Spegel, spegel på väggen där - säg vem vackrast i landet är" får vi lära oss som småbarn i sagan om Snövit att tänka..redan där blir vi hjärntvättade och styrda till ytliga bedömningar. Våra idoler väljer vi bland underhållning och klädbranschen - modeller, filmstjärnor osv. Varför väljer vi inte idoler bland Läkare utan gränser exempelvis - de som med risk för eget liv åker till krigshärjade länder och miljöer och opererar, vårdar och räddar lemlästade, torterade och skadade barn, kvinnor och män. Eller miljökämparna som värnar om jorden och dess liv! Det verkligen vackra folket.

Nej botoxinjicerade och plastikopererade ska de vara och allt yngre människor står och lider framför spegeln och studerar intensivt och kritiskt minsta centimeter i ansiktet och kroppen - letar för att finna "fel" som de kan gå och få injektioner för eller förändras med skalpell. Vad är det för galenskaper som människan håller på att utveckla? För det jordens befolkning framåt? Ungdomar som fyller ut sina läppar så de ser ut som ankmunnar...stela och konstiga! Gamla tanter som sprutar in botox så ansiktet inte längre ser levande ut - utan som ett blänkande plastansikte i stort sett helt orörligt! Nä tacka vet jag ett ansikte fullt av liv som kan skratta och visa alla skrattrynkor - det gör mig varm i själen! Det känns sorgligt att människor inte har annat för sig - andra värderingar och bättre livskvalité än att studera sig själva till rena förbannelsen. Det finns så oändligt mycket bättre värden att engagera sig i än sitt utseende. Hjälp de som verkligen behöver det över hela vår jord. Få ett liv att vara nöjd över och acceptera dig själv och dina veck i pannan - de är naturliga!

Ungdomar världen över dyrkade Michael Jackson - hans sång och hans dans och hans utseende - men han själv ville inte se ut som han gjorde utan han ville se ut som Peter Pan - en seriefigur (?)...

Det är MORS DAG idag och vi mammor föder våra barn och tycker de är vackrast i världen. Vi beskyddar dem och älskar dem över allt annat - om vi är normala och har sunda värderingar. Dessvärre finns det mammor som inte ser sina barn och låter sina barn vara just barn utan ska tvingas in i en modeindustri och leva som "vuxna kvinnor" redan från början av sina liv och de får aldrig uppleva glädjen av att vara barn...ett barn med föräldrar som älskar dem precis som de är... Det är ju föräldrar som blivit hjärntvättade av modebranschen och dess ytliga marknad...

Dina komplex som skapats av "marknaden" gynnar inte dig utan endast alla penninggiriga som vill tjäna en förmögenhet på just ditt svaga självförtroende... Jo jag såg "Uppdrag granskning" och blev glad över att de uppmärksammat detta växande problem i vår värld... Betänk också vilka hemska djurförsök de stackars oskyldiga djuren måste utsättas för bara för människors fåfänga..och så är du vacker precis som du är utan alla dessa manipulationer med din kropp!

Inga kommentarer: