lördag 12 mars 2011

Sorg över alla hemska händelser runt vår jord!

Det känns så fruktansvärt svårt med det som sker i Libyen där folket dödar varandra i en kamp om demokrati och frihet..fruktansvärt att en diktator kan döda sina egna landsmän bara för att få vara kvar vid makten. Människor och deras liv verkar inget värda...vilken fruktansvärd hemsk situation!

Katastrofen i Japan..jag gråter.. Stackars alla drabbade och stackars alla djur...saknar ord....

Här hemma i Sverige mördas kvinnor..är det inte för galenskap och kontrollbehov från mannens sida så är det av "heder" och hur kan ett sådant ord användas så fullständigt felaktigt. Det finns ingen "heder" i att släcka en annan människas liv! Att ta ifrån barn deras mor..att ta ifrån en människa rätten till sin egen kropp och sin egen framtid..vad finns det för heder i det? Vad har dessa män för kvinnosyn? Ser de sina egna kvinnor som slaktdjur?
Varför tror en man att han äger en kvinna? Ingen kan äga en annan människa!

Och så får vi veta att en massa kvinnor är pedofiler i en polisrazzia mot datorer och jag blir spyfärdig...stackars försvarslösa barn...stackars, stackars barn...

Nää hörni..nu blir det riktigt nattsvart....hoppas våren kommer med ljus och värme och en tillfrisknande jord och dess människor. Må de få bättre vett!

Inga kommentarer: